PLATINA MEDICALS - Orvosi Központ, Sepsiszentgyörgy

Üdvözöljük a Platina Medicals Orvosi Központ honlapján!

A Platina Medicals felnőtt- és gyermek egészségügyi központ több szakterületen kínál magánorvosi ellátást. Központunkban nagy hangsúlyt fektetünk a kényelemre és az exkluzív kiszolgálásra, hogy betegeink kellemes környezetben kezeltethessék egészségügyi problémáikat. Meggyőződésünk, hogy színvonalas szolgáltatásokra az egészségügy terén is szükség van, ezért járóbeteg-ellátásunkban mindvégig a betegek szükségleteit helyezzük a középpontba. Küldetésünknek érezzük, hogy a gyógyítás mellett felhívjuk pácienseink figyelmét a prevenció fontosságára, nagy hangsúlyt fektetve a különböző szűrővizsgálatok szerepére a betegségek időben történő diagnosztizálása érdekében.

 • Jelenleg Újszülött- és Gyermekgyógyászati, Bőrgyógyászati, Nőgyógyászati és Terhesgondozási szolgáltatások elérhetőek központunkban. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal, szakorvosaink segítségével a kevés szabadidővel rendelkező betegek számára is biztosíthassunk minél teljesebb körű magánorvosi betegellátást.

 • Az általános egészségmegőrzés során nagyon fontos a nők számára, hogy részt vegyenek éves nőgyógyászati vizsgálaton. A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat elsődlegesen preventív jellegű, amely célja a szexuális úton terjedő betegségek, illetve a rákmegelőző állapotok időbeni felismerése, diagnosztizálása. Teljes körű nőgyógyászati szűrővizsgálatainkat minden korosztály számára kiemelt fontossággal, meghatározott rendszerességgel ajánljuk!

  A PLATINA MEDICALS EGÉSZSÉGKÖZPONT modern nőgyógyászati technológiával felszerelt magánrendelője teljes körű nőgyógyászati szakvizsgálatok elvégzését teszi lehetővé minden korosztály számára az általános szakvizsgálatoktól a terhesgondozáson át egészen a menopauza kezeléséig. Rendelőnk kellemes, megnyugtató, intim atmoszférája biztosítja a megfelő környezetet ahol Ön szorongás nélkül vehet részt a különböző vizsgálatokon.

  Központunkban minden, a szülészet-nőgyógyászat terén előforduló, altatás nélkül megoldható vizsgálatot és beavatkozást el tudunk végezni – beleértve a nőgyógyászati szűrővizsgálatokat, teljes körű terhesgondozást, ultrahang-vizsgálatokat, 3D – 4D magzati ultrahangvizsgálatot és magzati CTG-t, valamint a kisebb műtéti beavatkozásokat is. Amennyiben szülészeti ellátás vagy nőgyógyászati műtét alkalmazása válna szükségessé, úgy az intézeti háttér a Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórházban biztosított.

  Célunk, hogy a magánrendelő betegei olyan szintű ellátásban részesüljenek, amely számukra a leggyorsabb gyógyulást eredményezi.

 • Amikor egy párból csalàd válik és gyermekük születik, minden megváltozik az életükben. Ezekre a változásokra bármennyire is szeretnének, igazán sosem lehet előre felkészülni. Minden nap olyan kihívásokkal találkozhatnak, amikre nem számítanak és néha a legegyszerűbb dolgok is nehézségekkel járhatnak. Ilyen esetekben fontos, ha van egy olyan személy, aki kérdéseikre és problémáikra megoldásokkal szolgálhat. Klinikánkon újszülött és gyermekgyógyász szakorvosunk segítségükre lehet, hogy születéstől egészen a felnőtté válásig segítsen a testi-lelki nehézségek megoldásában.

 • Bőrünk egészsége az egész szervezet szempontjából fontos. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek. Bőrgyógyászunk segít Önnek a szép bőr, köröm és haj elérésében és bőrbetegségek széles skálájára tud megoldást nyújtani! Központunkban lehetőség van anyajegyszűrésre, anyajegyek, szemölcsök és bőrnövedékek fájdalommentes eltávolítására vagy pusztán szakorvosi konzultációra is, legyen szó bármilyen bőrbetegségről.

 • A laboratóriumi vizsgálatok nélkülözhetetlenek a betegségek kizárása, feltárása, és a nyomon követése szempontjából. Központunk vérvételi lehetőséget is biztosít így a laboratóriumi vizsgálatok széles skálája elérhető. A laborvizsgálatokat és szövettani vizsgálatokat külső partnerek közreműködésével végezzük – fő partnerünk a BIOCLINCA. Tudjuk, hogy az Ön ideje értékes, ezért mintavételre előre egyeztetett időpontban fogadjuk a pácienseket, így nincs szükség várakozásra.

Időpontfoglalás telefonon: 0770476730VAGY FOGLALJON IDŐPONTOT ONLINE